Service & Garantie & Retourneren

 

 

Profi Fiets, de fietsspecialist kan u een ongekende service bieden. Voor een goede prijs-/kwaliteitverhouding, deskundig advies, professioneel uitgevoerde reparaties, fietsverzekeringen, het afmonteren en veilig rijklaar maken van uw nieuwe fiets bent u bij Profi Fiets op het juiste adres.

Wij bieden u op al onze producten, zowel A-merken als het eigen assortiment een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt. Daarom garandeert Profi Fiets de “5 punten” die u verwacht voor zorgeloos fietsplezier!

 
1. Voor aankoop een gratis proefrit
Maak, voorafgaand aan uw uiteindelijke keuze, een proefrit op de gewenste fiets! Deze ervaring zal vast en zeker bevestigen dat u de juiste fiets heeft gekozen!
 
2. Gratis 1e servicebeurt voor uw nieuwe fiets*
Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (2-4 maanden) geheel gratis aanbieden.
*Gerekend vanaf de aankoopdatum
  2.1 Tweede servicebeurt 50% Korting voor uw nieuwe fiets
Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt tussen (11 – 13 maanden) met 50% Korting aanbieden.
*Gerekend vanaf de aankoopdatum
  2.2 Derde servicebeurt 25% Korting voor uw nieuwe fiets
Een nieuwe fiets wilt u nog in top conditie houden.  Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de derde onderhoudsbeurt tussen (23 – 25 maanden) met 25% Korting aanbieden
*Gerekend vanaf de aankoopdatum 
 
3. Retourneren van mijn bestelling
Het kan voorkomen dat je je bestelling wilt retourneren. Dat is natuurlijk mogelijk, maar er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. Lees deze voorwaarden eerst goed door om te zien of jouw bestelling in aanmerking komt!
Let op: De onderdelen of accessoires die special voor de klant naar wens besteld zijn kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Dus niet uit voorraad geleverd zijn.
3.1 Fiets retourneren
Let op: De fietsen die special voor de klant naar wens besteld zijn kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Dus niet uit voorraad geleverd zijn. 
Als je fiets aan de voorwaarden voldoet, kun je je fiets retourneren. Er zijn hiervoor verschillende scenario’s. Bekijk ze hier. Het kan dus zijn dat we een afschrijving rekenen als je je fiets gebruikt en/of beschadigd terugbrengt.
 
4. Quick service voor kleine reparaties
Indien uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, is er de speciale ‘quick service’ waardoor de reparatie snel of zelfs ter plekke kan worden uitgevoerd terwijl u wacht of even een boodschap gaat doen. Zodoende kunt u weer snel op uw gerepareerde fiets stappen!
 
5. Kwaliteitsgarantie op alle reparaties
Bij Profi Fiets staat vakmanschap voorop en onze mensen zijn speciaal opgeleid voor onder andere het repareren van uw fiets. Als professioneel bedrijf geven wij u natuurlijk kwaliteitsgarantie. Dat betekent voor u altijd de zekerheid van een prima gerepareerde fiets.

Voor advies en vragen kunt u altijd terecht bij Profi Fiets. Natuurlijk bent u altijd welkom om het assortiment fietsen, kleding en onderdelen & accessoires te bekijken. Graag tot ziens in onze winkel!